Transportsygeplaster (40 stk.) mod køresyge, søsyge, luftsyge og generel svimmelhed eller kvalme.

95,00 kr.

10 på lager

Varenummer (SKU): SU 1002 Kategorier: ,

Beskrivelse

Transportsygeplasteret kan bruges på lange bilture, fly, båd, tog, krydstogter, færgeture og forlystelsesparker til kvalme og køresygeproblemer.

Sikker og Effektiv – 100% naturlig, uden bivirkninger og forårsager ikke døsighed. Transportsygeplasteret er en effektiv løsning til næsten alle, der har kæmpet med transportsyge, køresyge, søsyge eller svimmelhed og kvalme, hvad enten det er i en bil, et fly eller en båd.

Hurtigvirkende og Langvarig – Påføres 30 minutter før rejsen, det varer i op til 72 timer. Plasteret kan bruges bag øret og ved navlen på samme tid, hvis transportsygen plejer at være alvorlig.

Nem at Bruge – Fjern den hvide plastikbagside fra det solbrune, runde plaster, påfør klæbeoverfladen på det tørre og hårløse hudområde ved navlen eller bag øreflippen, f.eks plaster bag hvert øre.

Indeholder blanding af kinesiske urter og olier:
Udtræk af tidsel, høj gastrodia, sanchi, datura blomst, pinellia, stumpblad, kanelbark, olibanumolie, dahurian angelica-rod, borneol og medicinsk trykfølsomt klæbemiddel.

Opbevaring: Opbevares køligt, tørt og utilgængeligt for børn.

Der er 20 poser á 2 stk. plastre i pakken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Transportsygeplaster (40 stk.) mod køresyge, søsyge, luftsyge og generel svimmelhed eller kvalme.”